Geyer

Practice Profile

Practice Name

Geyer

Location

Melbourne

Website

http://www.geyer.com.au/

Bio

A leading provider of integrated and creative strategic solutions in Workplace, Retail, and Hospitality Environments, Geyer is committed to relentless pursuit of innovation and growth.

The company’s uniqueness is founded on creative leadership at all levels and an exceptional mix of people and their ability to be catalysts for change. Geyer’s client partnerships explore uncharted territories and new paradigms for creating stimulating relationships with the environments in which we connect, work, and play. Geyer’s distinctive solutions become powerful business tools that provide significant leverage and differentiation in today’s global platform and new world economy.

  • Victorian Auditor-General’s Office (VAGO) Head Office

    Victoria’s first sustainable Green Star Office Interiors v1.1 Project for the new Victorian Auditor-General’s Office (VAGO) Head Office at 35 Collins Street, Melbourne. A ground breaking first for the design industry, Geyer’s $4 million vision for VAGO was to make the Green Star objective a reality, using alternate design solutions and materials selection based on […]

  • The Cancer Council of NSW

    Geyer aimed to convert the 4400m2 premises of the Cancer Council of NSW into an open, vibrant workplace that encouraged interaction and equality of space. Functionality and adaptability was also required, in order to support large numbers of volunteers during fundraising events. Each floor features a stage of the lifecycle of the daffodil, the international […]

  • AMEX Headquarters

    In addition to meeting the brief provided by American Express, Geyer’s objective was to provide facilities for optimum service to clients. An ambience of premium service is conveyed through dark tones, lighting and furniture. Large client areas include security envelopes on each floor around the lifts, which feature meeting, lounge and amenity spaces, and allow […]

  • The Treehouse Stockland Childcare

    The Treehouse plan of organic free-flowing spaces radiated around the ‘outdoor’ playground, positioned under the atrium to make use of the natural light. The ‘outdoor’ playground offers a sensory experience including a sandpit with water, a rainforest-like secret garden by playground specialist Ric McConaghy and a graphic emulating a fence developed with Frost design. Joinery […]