Wesfarmers_05.jpg

Wesfarmers Corporate Fitout

Mar 26, 2009
  • Article by Online Editor
  • Photography by Adrian Lambert
  • Architect Woods Bagot

Four floors of Wesfarmers House were to be transformed into a space that is reflective of Wesfarmers’ evolving corporate identity as an inclusive, non-hierarchical and contemporary team. The innovative interior design aims to improve business outcomes and staff retention. A highlight is the reception desk and bench seating, designed by Jon Goulder and Malcolm Harris to reflect Wesfarmers growth as a company. The reception space speaks of Wesfarmers’ heritage, with its Australian timber, muted tones and organic forms. Recycled spotted gum flooring, a feature carpet inlay and backlit Marblo panelling on both the lift core and branded floating wall behind the desk complete the design.

Stormtech's linear drains for hospitality projects

Drainage is often the forgotten workhorse of the building and design function. Yet drainage maintains a simple albeit vital purpose.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.