07dmabedfordmainspace1.jpg

Warehouse Gallery Fitout

May 6, 2009
  • Article by Online Editor
  • Photography by Derek Swalwell
  • Architect Di Mase Architects

This project comprised a major refurbishment of an existing warehouse shell in Collingwood.

The main spaces were retained and new elements integrated with the existing shell, producing comfortable and light-filled spaces. By minimising disruption to the original structure we were able to create an environmental approach that produced minimal waste while transforming the space.

Join the world of ILVENISTA!

This is a like-minded community of ILVENISTA’s, who share a common bond of cooking for family and friends with their ILVE cookers.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.