172windsornight001.jpg

The Stair

Nov 20, 2009
  • Article by Online Editor
  • Photography by
  • Designer
  • Architect Shahe Simonian, Michael MacCormick

This existing terrace property received little natural light, and had constricted stairs and circulation, with an outdated room layout. Improved vertical circulation was essential for the scheme. The project celebrates this circulation with an ornamental stair, opening up the centre of the terrace to light, changing internal vistas and art display. The ground floor has been re-planned for family living and to extend into the courtyard.

Products for the modern workplace

Modern office interiors are designed to maximise space while accommodating collaborative discussions, agile working and ease of communication.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.