parsley1.jpg

Parsley House

Aug 5, 2009
  • Article by Online Editor
  • Photography by Justin Alexander
  • Architect Tobias Partners

This residence is located in Vaucluse, Sydney. It backs onto Parsley Bay Reserve, a leafy park at the harbour’s edge treasured as a hidden gem by locals. The site is a rectangular block orientated along a north/south axis, falling from south to north.

The project required the demolition of an existing, modified, brick cottage to make way for a new two-storey dwelling.

Not your average polar bear, Francesco Binfaré's latest design statement

Working with Edra from the start, Italian designer Francesco Binfaré has produced some of the brand's classics, including the recent Pack and Chiara sofa.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.