NIB16.jpg

NIB

Mar 26, 2009
  • Article by Online Editor
  • Photography by Greg Callan Photography
  • Architect futurespace

The move into the six floor office building on the Honey Suckle foreshore in Newcastle was a large cultural change for NIB. Head office employees had previously been separated in accommodation of varying standards. Employees now work together in light, bright egalitarian new offices. The concept of the ‘eternal summer’ and wellbeing were reinforced through the planning, finishes, furniture, plants and graphics. An open central stair links all six floors promoting communication, circulation and wellbeing through movement.

Stormtech's linear drains for hospitality projects

Drainage is often the forgotten workhorse of the building and design function. Yet drainage maintains a simple albeit vital purpose.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.