JurliqueWintergarden1.jpg

Interior Design: Jurlique Wintergarden

Jul 15, 2011
  • Article by Online Editor
  • Designer Jurlique retail design department

A retail space and treatment room, this store encapsulates the essence of the Jurlique brand by showcasing the history of the Jurlique farm – where ingredients are grown – through materiality and imagery.

A large column at the front of the shop has been transformed into a consultation space as well as a visual merchandising tool. A sculptural centrepiece crafted from timber, it provides shelf space and a surface for shoppers to test samples. Recycled timbers used at the point of sale, a central table and in the joinery of the shop fitout reflects the sustainable ethos of the Jurlique brand, and also meets the requirements of the new Green Star accredited Wintergarden precinct.

*Team* Designers: Rebecca Vulic, Tracey Booth

Stormtech's linear drains for hospitality projects

Drainage is often the forgotten workhorse of the building and design function. Yet drainage maintains a simple albeit vital purpose.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.