GPRDesignJoJosDeli1.jpg

Interior Design: Jo Jo’s Deli

Aug 23, 2011
  • Article by Online Editor
  • Photography by Andrew Worssam
  • Designer gpr design

An established deli has been reinvented for its new location at the Stockland Merrylands Centre. The space was designed to retain existing, local custom and also make the most use of the new, prominent corner location.

The fitout is designed to guide customers through the shop, with plenty of browsing space and display counters set back from the perimeter of the retail space. The design and materials palette is both attention-grabbing and welcoming. ‘Trust and tradition’ is interpreted through branding that is appealing and contemporary. Patterned tessellated tiles are used alongside timber walls to create a striking and practical backdrop.

GPR Design took a ‘less is more’ approach, keeping the design uncomplicated and letting the produce remain the focus. This approach is echoed in the graphics and signage; simple, clear and visible.

Team gpr design and Elemental Graphic Design

Stormtech's linear drains for hospitality projects

Drainage is often the forgotten workhorse of the building and design function. Yet drainage maintains a simple albeit vital purpose.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.