a_49.jpg

Electoral Commission SA

Jun 26, 2009
  • Article by Online Editor
  • Photography by Steve Rendoulis
  • Designer Michael Edwards
  • Architect JPE Design Studio

This project reflects the corporate identity of the Electoral Commission SA through the design, a dynamic & bespoke methodology was incorporated. The ‘count’ is reflected through the use of abstract references to counting & counting methods, layering & a variety of graphic films transforms the space with a vibrancy & fresh approach to connect the spaces.

Steel lockers for the evolving workplace

Once confined to sports or school facilities, steel lockers are now being chosen to support collaboration in the evolving workplace.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.