presentation7_final_page_053.jpg

Architecture: Bayswater Ballroom

Feb 8, 2010
  • Article by Online Editor
  • Photography by Callum Chambers
  • Architect A Workshop

A 2004 project of additions and alterations to a 1920s timber cottage sitting high up overlooking nearby landscaped areas. The project includes a simple extruded box form added to the rear of the residence, with subtracting space internally where required. Living spaces face the northern external courtyard, while a level change was introduced to create interest and allow access to the terraced garden at the rear. The existing house has a reworked ‘grand’ bathroom off the bedroom to the front of the property. A translucent covered pergola provides shelter from northern light during summer, while allowing winter light into the residence.

Products for the modern workplace

Modern office interiors are designed to maximise space while accommodating collaborative discussions, agile working and ease of communication.

Conversation • 0 comments

Add to this conversation

show/hide

Reply

Your email address will not be published.