DesignWall

Parsley House

August 5, 2009

This residence is located in Vaucluse, Sydney. It backs onto Parsley Bay Reserve, a leafy park at the harbour’s edge treasured as a hidden gem by locals. The site is a rectangular block orientated along a north/south axis, falling from south to north. The project required the demolition of an existing, modified, brick cottage to […]

This residence is located in Vaucluse, Sydney. It backs onto Parsley Bay Reserve, a leafy park at the harbour’s edge treasured as a hidden gem by locals. The site is a rectangular block orientated along a north/south axis, falling from south to north.

The project required the demolition of an existing, modified, brick cottage to make way for a new two-storey dwelling.

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter