DesignWall

Warehouse Gallery Fitout

May 6, 2009

This project comprised a major refurbishment of an existing warehouse shell in Collingwood. The main spaces were retained and new elements integrated with the existing shell, producing comfortable and light-filled spaces. By minimising disruption to the original structure we were able to create an environmental approach that produced minimal waste while transforming the space.

This project comprised a major refurbishment of an existing warehouse shell in Collingwood.

The main spaces were retained and new elements integrated with the existing shell, producing comfortable and light-filled spaces. By minimising disruption to the original structure we were able to create an environmental approach that produced minimal waste while transforming the space.

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter