DesignWall

Wesfarmers Corporate Fitout

March 26, 2009

Four floors of Wesfarmers House were to be transformed into a space that is reflective of Wesfarmers’ evolving corporate identity as an inclusive, non-hierarchical and contemporary team. The innovative interior design aims to improve business outcomes and staff retention. A highlight is the reception desk and bench seating, designed by Jon Goulder and Malcolm Harris […]

Four floors of Wesfarmers House were to be transformed into a space that is reflective of Wesfarmers’ evolving corporate identity as an inclusive, non-hierarchical and contemporary team. The innovative interior design aims to improve business outcomes and staff retention. A highlight is the reception desk and bench seating, designed by Jon Goulder and Malcolm Harris to reflect Wesfarmers growth as a company. The reception space speaks of Wesfarmers’ heritage, with its Australian timber, muted tones and organic forms. Recycled spotted gum flooring, a feature carpet inlay and backlit Marblo panelling on both the lift core and branded floating wall behind the desk complete the design.

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter