DesignWall

HASSELL Warry Street Studio

March 26, 2009

The new home of HASSELL gathers people together. The former Keatings Bread Factory building has been extensively refurbished to create a suite of open-plan interconnected studio and gathering spaces that reinforce HASSELL design philosophies. A new pavilion building creates a civic entry sequence and colonnaded courtyard. The central courtyard is the symbolic and physical gathering […]

The new home of HASSELL gathers people together. The former Keatings Bread Factory building has been extensively refurbished to create a suite of open-plan interconnected studio and gathering spaces that reinforce HASSELL design philosophies. A new pavilion building creates a civic entry sequence and colonnaded courtyard. The central courtyard is the symbolic and physical gathering space for the studio, which also visually amplifies the outdoor condition of the interior. The rebuilding work follows the tradition of the lineage of brick structures on the site, by integrating and amending the old with the new.

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter