DesignWall

The Cancer Council of NSW

March 26, 2009

Geyer aimed to convert the 4400m2 premises of the Cancer Council of NSW into an open, vibrant workplace that encouraged interaction and equality of space. Functionality and adaptability was also required, in order to support large numbers of volunteers during fundraising events. Each floor features a stage of the lifecycle of the daffodil, the international […]

Share This

Geyer aimed to convert the 4400m2 premises of the Cancer Council of NSW into an open, vibrant workplace that encouraged interaction and equality of space. Functionality and adaptability was also required, in order to support large numbers of volunteers during fundraising events. Each floor features a stage of the lifecycle of the daffodil, the international symbol for cancer, providing a strong sense of connection throughout as well as a unique identity for each floor. This detail is reflected in the furniture selection, finishes, materials, and wall and glazing treatments. Additional community and breakout areas along with multifunctional meeting rooms encourage communication.

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter