DesignWall

NIB

March 26, 2009

The move into the six floor office building on the Honey Suckle foreshore in Newcastle was a large cultural change for NIB. Head office employees had previously been separated in accommodation of varying standards. Employees now work together in light, bright egalitarian new offices. The concept of the ‘eternal summer’ and wellbeing were reinforced through […]

Share This

The move into the six floor office building on the Honey Suckle foreshore in Newcastle was a large cultural change for NIB. Head office employees had previously been separated in accommodation of varying standards. Employees now work together in light, bright egalitarian new offices. The concept of the ‘eternal summer’ and wellbeing were reinforced through the planning, finishes, furniture, plants and graphics. An open central stair links all six floors promoting communication, circulation and wellbeing through movement.

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter