DesignWall

  • feauturedimage
  • image2
  • image3
  • image4

Interior Design: Jo Jo’s Deli

August 23, 2011

The traditional deli is given a contemporary twist in this fitout, by gpr design.

An established deli has been reinvented for its new location at the Stockland Merrylands Centre. The space was designed to retain existing, local custom and also make the most use of the new, prominent corner location.

The fitout is designed to guide customers through the shop, with plenty of browsing space and display counters set back from the perimeter of the retail space. The design and materials palette is both attention-grabbing and welcoming. ‘Trust and tradition’ is interpreted through branding that is appealing and contemporary. Patterned tessellated tiles are used alongside timber walls to create a striking and practical backdrop.

GPR Design took a ‘less is more’ approach, keeping the design uncomplicated and letting the produce remain the focus. This approach is echoed in the graphics and signage; simple, clear and visible.

Team gpr design and Elemental Graphic Design

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter