• feauturedimage
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5

Architecture: Brighton Residence

March 22, 2011

A residential project in Brighton by Chan Architecture, featuring a dramatic cantilevered first floor.

This project incorporates the renovation of an existing dwelling in Brighton, Victoria. A new first floor extension cantilevers dramatically over a new backyard and swimming pool. Full length shutters on the extension allow the master bedroom and attached balcony natural light and fresh air, while retaining privacy.

*Team* Anthony Chan, Mei Yang, Graham Burrows, Fiona Dunin

Leave a Reply

Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!

Sign up to the newsletter