DesignWall

  • feauturedimage
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5

Architecture: Headland

September 1, 2010

Mac Interactive Architects create a lightweight form for a family house in New South Wales.

This family house in North Curl Curl is on-site (2009) and these images represent the early stages of a very exciting project for us. A lightweight serpentine form snakes over a rock podium nestled firmly into the landscape. The design is a marriage of the local council controls, the neighbouring buildings, the stunning views and the client’s brief.

Interestingly, on this project the client changed mid-way through and we were retained on the project with largely the same building.

*Team* Architects: Andy Macdonald, Emanuele Rattazz, Robert Kalocay

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter