DesignWall

  • feauturedimage
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5

Architecture: L163

April 8, 2010

A gallery space and house formed around the existing façade of a post war residence in suburban Clayfield. Inhabitants and visitors enter the building, ascending via stairs or lift, before travelling through gallery spaces and into the living pavilion. The white gallery theme is continued throughout as backdrop to artefact and life. *Team* Architects: Robert […]

A gallery space and house formed around the existing façade of a post war residence in suburban Clayfield. Inhabitants and visitors enter the building, ascending via stairs or lift, before travelling through gallery spaces and into the living pavilion. The white gallery theme is continued throughout as backdrop to artefact and life.

*Team* Architects: Robert Takken, Ben Parker, Sonia Aitken; Designer: Sally Macnaughton

Leave a Reply

x
Sign up to Australian Design Review's Newsletter

Receive the latest:

  • news, insights, opinions from the interior design and architecture community
  • coverage on latest projects, videos and new products updates
  • events and job listings.

Sign up now!
X

Sign up to the newsletter