DesignWall

Interior Design: Decca

November 30, 2009

A bold design for a basement bar in central Melbourne, from Di Mase Architects.

The aim of this project was to re-brand an existing bar/nightclub to attract a new clientele following problems with crowd control. Di Mase Architects worked with the client to create a new and vibrant atmosphere and to bring the architectural language into line with the host Art Deco building.

By capitalising on existing fixtures, we were able to meet tight commercial time and budget requirements while transforming the feel of the space. The finished project has three distinct ‘zones’: a quieter entry/cocktail lounge, a bold bar area and a partially screened dancefloor.

*Team* Architects: Antony Di Mase, Niea Nadya

Leave a Reply

x
Keep up-to-date with our bi-weekly newsletter

You’ll get

  • News, insights and features from the interior design and architecture community
  • Coverage on the latest projects, products and people
  • Events and job updates

Join now!
X

Sign up to the newsletter