DesignWall

  • feauturedimage
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5

Interior Design: Jurlique Wintergarden

July 15, 2011

Designed by Rebecca Vulic, the Jurlique Wintergarden store uses recycled timbers and a sculptural timber column to reflect the sustainable, natural ethos of the Jurlique brand.

A retail space and treatment room, this store encapsulates the essence of the Jurlique brand by showcasing the history of the Jurlique farm – where ingredients are grown – through materiality and imagery.

A large column at the front of the shop has been transformed into a consultation space as well as a visual merchandising tool. A sculptural centrepiece crafted from timber, it provides shelf space and a surface for shoppers to test samples. Recycled timbers used at the point of sale, a central table and in the joinery of the shop fitout reflects the sustainable ethos of the Jurlique brand, and also meets the requirements of the new Green Star accredited Wintergarden precinct.

*Team* Designers: Rebecca Vulic, Tracey Booth

Leave a Reply